Kultur i Natur på Odensjön i Röstånga, musikaliska stämningskvällar i skymning

ÅRETS KONSERTER 2017

 

Under årets jubileumskonsert - Kultur i Natur på Odensjön - ser vi jubileumsnostalgi med lokala förmågor. Publiken välkomnas av Klippans Ungdomsorkester och under första timmen äntras scenen av Elisabeth Assarson-Marsh, Kristina Backe, Madaroarna, Quidinge Country Rockers och Olinkvartetten.

 

I andra akten ser vi Christer Sjögren som med sin trygga, djupa stämma och sitt drömska leende har en central plats i det svenska folkets hjärta. Tillsammans med Magnus Johansson, en av Sveriges mest folkkära trumpetare som med lätt och trevlig framtoning gläder både gammal som ung. Dessa flankeras av Marcos Ubeda, en pianist, producent och låtskrivare med sina rötter i Spanien. Han har haft med 21 låtar i melodifestivalen och vunnit den två gånger. Sist men inte minst är vi glada över att Elisa Lindström gästar oss, en stark folklig artist med båda fötterna på jorden välsignad med en röst, utstrålning och värme som få.

 

ÅRETS KONSERTDATUM

 

Torsdagen 17 augusti kl. 19:00

Fredagen 18 augusti kl. 19:00

Lördagen 19 augusti kl. 19:00

 

BILJETTINFORMATION

 

OBS! Biljetterna släpptes till försäljning lördagen den 22 april kl. 10:00. Biljettpris 500 kr. Begränsat antal biljetter. Köpt biljett återlöses ej. Fullständiga villkor för biljettköp se längre ner på denna sida.


Det finns ett fåtal biljetter kvar till lördagens konsert. Tiden fram till konsertens början säljs de kvarvarande biljetterna direkt över disk hos ICA Nära Röstånga på Skäralidsvägen 1 i Röstånga (
öppettider >>).
(Uppdaterat 19 augusti 2017)

 

ARRANGEMANGSINFORMATION

 

OBS! Bänkar finns ej. Medtag något att sitta på, en ficklampa, ett glatt humör och varma kläder som tål ev. regn. 800 m gångväg från parkeringsplatsen. Odensjön abonnerad från kl. 16.00. Insläpp till par-keringen från kl.16.00 och ner till sjön från kl. 17.30. Konserten börjar kl. 19.00. Kaffe och kaka säljs vid sjön. Platsens goda akustik kräver tystnad under konsert. Hundar får ej medfölja. Vid mycket extrema väderförhållande kan arrangemanget flyttas eller ställas in. Detta meddelas i så fall på denna sida.

VILLKOR FÖR BILJETTKÖP TILL ARRANGEMANGET KULTUR I NATUR PÅ ODENSJÖN I RÖSTÅNGA

 

Köpt biljett återlöses ej. I biljettpriset ingår serviceavgift samt fri parkering. Biljettförsäljningsstället är ej ansvarig för arrangemangets genomförande, kvalitet eller innehåll. Du är själv ansvarig för att ta reda på om arrangemanget är inställt eller flyttat. Biljettförsäljningsstället ansvarar inte för inställda eller flyttade arrangemang. Om det blir förändringar från ordinarie planerade arrangemang så meddelas det på: www.rostanga.info och ytterligare kontakter skall ske med arrangören. Arrangören förbehåller sig rätten att förändra innehåll och genomförande av arrangemanget.

Arrangör: Röstånga Turist- och Hembygdsförening

i samarbete med Räddningstjänsten, Hemvärnets Intresseförening, Vuxenskolan, Naturvårdsverket, Svalövs Kommun samt föreningar i byn.